Prijava v trgovino Fermedica

Uporabniško ime

Geslo

Samodejna prijava

Niste član? Vpišite se!

Prijavite se na listo obvestil!

Fermedica na Facebooku

Storitve na izdelke

Ko dobimo darilo, nam nehote zaigra srce in nekje v sebi začutimo zadovoljstvo, da je na tem svetu nekdo, ki mu nekaj pomenimo.

Da obdarovancu sedemo še globje v srce, je dobro opozoriti še z dodatno označbo, ali pa izdelek spremeniti v medeno voščilnico. Po vaših željah lahko izdelamo:

Dodatni listkiDodatne listke, na katere natisnemo logotip oz. besedilo po želji in jih privežemo na steklenice, ali prilepimo na kartonsko embalažo. Hitro in poceni

Ročno graviranje

Ročno graviranje - z diamantnim svedrom in spretnimi rokami naše graverke Julije, bodo v steklu za vedno nastali zapisi po vaši želji. Primerno za verze in unikate.Lasersko graviranje - Računalnik vodi laser po steklu, lesu ipd., kjer pusti trajen zapis. Primerno za večje količine zelo zahtevnih logotipov.

Peskanje - Pod visokim pritiskom pesek udarja ob steklenico in na delu, kjer steklo ni zaščiteno z modelom, pusti sledove. Zaščiteni del pa ostane viden kot napis. Gre za poseben dvodimenzionalen učinek.Keramični pečat - Logotip ali napis odtisnemo v glino. Tako izdelan pečat nalepimo na steklenico. Odlična kombinacija keramika - steklo.

Tisk - Tako sito za ravne površine kot tampa za malo zaobljene je opcija, katera lahko s pravim izborom barv lepo dopolni steklenico oz. izdelek. Trajni odtis za trajni spomin.