Prijava v trgovino Fermedica

Uporabniško ime

Geslo

Samodejna prijava

Niste član? Vpišite se!

Prijavite se na listo obvestil!

Fermedica na Facebooku

Izjava zasebnosti

Upravitelj spletne trgovine Fermedica.si, David Ferle s.p., se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Podatki ne bodo uporabljeni v nobene druge namene, kot je pošiljanje računov in izdelkov ter v primeru, da ste dovolili pošiljanje obvestil, tudi teh. Podatki uporabnikov spletne strani www.fermedica.si v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Zavezujemo se, da bomo varovali osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki imajo ključen pomen za zagotavljanje kvalitetnih in uporabniku prijaznih storitev. Z njihovo pomočjo si spletna stran nastavi posameznikove nastavitve, uporabni so pri izvajanju storitev spletnih trgovin, pomagajo lahko pri zbiranju statistike ipd.

Naša spletna stran uporablja le nekaj piškotkov, ki jih postavimo sami (1st party cookies) in so bodisi nujno potrebni za izvajanje same spletne strani (piškotki seje), bodisi sodijo v izjeme Zakona o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012;), to so piškotki za prijavo v spletno trgovino, za katere ni potrebnega posebnega soglasja (soglasje za piškotke za namene prijave podate pri sami registraciji). Drugih piškotkov in piškotkov tretjih oseb spletna stran fermedica.si ne uporablja.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek Namen Trajanje Upravljalec
ASPSESSIONID omogoča delovanje spletne strani do konca seje fermedica.si
AutoLoginUN omogoča samodejno prijavo 30 dni fermedica.si
AutoLoginPW omogoča samodejno prijavo 30 dni fermedica.si