• Čebelji vosek – 400 g

  9,00  cena z DDV
  Naravni čebelji vosek smo ulili v kalup in ga namenili vsem, ki ga potrebujejo za izdelavo sveč, krem, pisanic ali za mazanje pekača ...          
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 30 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 33
  Čajne svečke iz pravega čebeljega voska so odlično nadomestilo običajnih čajnih sveč. Razlika je v  prijetnem vonju po naravnem čebeljem vosku in močnejšem plamenu, ki naredi sproščujoče čarobno vzdušje.          
 • Čokoladno-medeni liker 0,5 l

  10,00  cena z DDV
  Nekaj novega - drugačnega - v naši ponudbi. Izdelali smo čokoladno-medeni liker, ki vas s svojim okusom razvaja. Prav zaradi kombinacije čokoladnega in medenega okusa bo prav gotovo všeč tudi tistim, k sicer niso ljubitelji likerjev ali alkohola. Z njim lahko razveselimo obiske ali si ga privoščimo sami oziroma v dvoje. Ženske ga preprosto obožujejo! S svojo čarobno močjo se bo še posebej izkazal v prazničnih dneh.  
 • Akacijev med 900 g

  11,00  cena z DDV
  Značilna lastnost akacijevega medu je, da je nežnega sladkega okusa. Odličen je sam po sebi ali kot dodatek različnim napitkom in sladicam. Primeren je tudi za tiste, ki niste največji ljubitelji medu, saj vas bo s svojim nežno-lahkim sladkim okusom spremenil v prave medene gurmane. Klasičen kozarec za vsakdanjo rabo.
 • Medu smo primešali črno čokolado in naredili odličen kulinarični izdelek, nad katerim bodo navdušeni predvsem ljubitelji čokolade in seveda naši najmlajši. Primeren je za vse otroke, ki zavračajo klasičen med, saj ga tako zaužijejo "skritega" za čokoladnim okusom. Zmagovalna kombinacija za sladokusce: palačinke s čokoladno-medenim namazom. Zdravo in slastno!  
 • Steklenička v obliki prisrčnega pujska z 0,1 l odlične medice. V nekaterih kulturah pujski predstavljajo srečo, poštenost, bogastvo ter splošno blaginjo, prav tako pa so znak poštenih, potrpežljivih in radodarnih ljudi, zato je ta izdelek odlična izbira, če želite v svoje življenje prinesti srečo.
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 55 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 57
  Ta mini darila so primerna za vsak žep in za vsako priložnost. Izvirno darilo za nežnejši spol, nagajivo za moške. Bodite domišljavi in igrivi, kot te male stekleničke. Izbirate lahko med več različnimi obikami. Mala pozornost - veliko veselja!
 • Mandlji znižujejo raven holesterola in izboljšajo prebavo. Z medom so nepremagljiva kombinacija za zdravo kožo in zdravje nasploh. Imejte se radi, privoščite si ju!
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 12 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 49
  Steklenička v obliki ljubke smrečice. Odeta v lepo kartonsko emblažo je takoj pripravljena za obdarovanje v prazničnih dneh. Vsebina stekleničke bo zagotovo ogrela prav vsakogar, ki jo bo poskusil.
 • Med in žganje 0,5 l v globusu

  16,00  cena z DDV
  Odlična vsebina, ujeta v cel svel - globus. Čudovito darilo za popotnike.
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 37 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 22
  Steklenička je v obliki podkve, ki po celem svetu velja za simbol sreče, trdnosti, varnosti in zaščite. Podarite jo sami sebi ali pa svojim znancem in tako v njihovo življenje prinesite veliko sreče. Kartonska embalaža doda darilu "piko na i"!
 • Brusnicam pravijo tudi rdeči čudeži zdravja, saj vsebujejo vitamine A, B in C ter kalij in delujejo antioksidativno. V kombinaciji z medom pa je poslastica še toliko bolj okusna in zdrava. Kombinacija kislo-sladkega okusa je zadetek v polno.  

Go to Top