• Poseben kozarec, ki vas bo očaral zaradi svoje oblike, smo napolnili z odlično vsebino. Mešanica okusov bo v vas vzbudila prav posebne občutke in dodala piko na i vrhunskemu dizajnu. Darilo za vsakogar, ki rad okusi med ter oreščke. Čarobno moč, ki jo pripisujejo medu z dodatkom orehov in lešnikov, so poznali že stari Egipčani.
 • Med in žganje 0,5 l v globusu

  16,00  cena z DDV
  Odlična vsebina, ujeta v cel svel - globus. Čudovito darilo za popotnike.
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 29 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 39
  Govori se, naj bi "nase vlekle" negativno energijo. Tega ne vem! Zagotovo pa vem, da prijeten vonj po naravnem čebeljem vosku in migljajoča svetloba plamena naredita sproščujoče čarobno vzdušje. Sveče se ponašajo s certifikatom DOMAČE OBRTI - ART & CRAFT.
 • Steklenička v obliki naše prelepe države - Slovenije. Odlično darilo, ki ga lahko podarite svojim znancem, prijateljem ali pa poslovnim partnerjem iz tujine in jim tako pokažete, da je Slovenija resnično edinstvena.  
 • Steklenice smo postavili v železna stojala z različnimi tematskimi motivi (za poroke, obletnice in druge posebne priložnosti).
 • Obloga s čebeljim voskom

  9,90  cena z DDV
  Oblogo tvori tanka celulozna plast, prepojena s čebeljim voskom, ki vsebuje številne aktivne učinkovine in čebeljo kozmično energijo. Vosku so lahko dodana tudi različna eterična olja (glede na namen uporabe).
 • Out of stock
  Steklenico posebne obike smo položili v lično embalažo in dobili vrhunsko darilo višjega nivoja. Pripravljeno, za obdarovanje - Vaš prijatelj bo navdušen!  
 • Out of stock
  Luksuzni set je namenjen ljudem s prefinjenim okusom, ki moramo podariti nekaj več, nekaj posebnega. Vsebino lahko prilagodimo oziroma dopolnimo po vaših željah. Izbirate lahko med različnimi oblikami steklenic, kozarcev in vsebino kozarcev (več vrst medu, več vrst suhega sadja v medu - orehi in lešniki, brusnice, suho sadje, mandlji ...).
 • Med s figami je prava kulinarična specialiteta. S figami se ljudje sladkamo že od antičnih časov. Vedno so veljale za cenjen dar narave. In kako tudi ne bi, ko pa so polne vlaknin, vitaminov in mineralov. Uživali boste v prepletanju okusov fig in medu.
 • Ušesne sveče 2/1

  6,00  cena z DDV

  Ušesne svečke oz. ušesni tulci so izdelki za odmaševanje ušes. Metoda, ki jo imenujemo tudi ušesno stožkanje, je bila prvenstveno alternativna metoda zdravljenja v holistične namene, danes pa se pogosteje uporablja za odpravljanje težav z ušesnim maslom.

  Pri izgorevanju svečk se ustvari topel zrak z »Venturinijevim učinkom« (kot pri dimniku), kar pomeni, da topel zrak skozi tulec vleče ven ušesno maslo, zamaške, tujke in vodo.

 • Kaj je APIT? Znani inovator Vili Poznik in čebelar apiterapevt Karl Vogrinčič sta združila moči in s posebno metodo povezala delovanje apiterapije z novimi znanji informacijskih tehnologij. Izdelala sta nalepko, ki sta jo poimenovala APIT. Nalepka s podobo čebele nosi v sebi informacije čebeljega strupa in vse ostalo, kar nam čebela dobrega nudi (matični mleček, propolis, mumijo ...), njena »podporna« nalepka pa še številne druge pozitivne informacije, ki so namenjene dobremu počutju. Nalepka s čebelo deluje kot čebelji strup, je pa njena uporaba povsem varna. Dotik s kožo ter prehajanje informacij čebeljega strupa (in vseh prej naštetih) v telo ne povzroča bolečin, oteklin, povsem je izključen anafilaktični šok, ki ga lahko povzroči pik čebele pri ljudeh z alergijo. Dosedanja raziskovanja potrjujejo zmanjšanje bolečin in boljše počutje. Pozitiven učinek je pri boleči hrbtenici, bolečinah v sklepih, bolečem veznem tkivu, udarninah, glavobolu, zobobolu, bolečih menstruacijah ...
 • Propolis tablete za uparjalnik

  18,00  cena z DDV
  Vstavite eno tableto v uparjalnik propolisa - Propo Steam. Napravo uporabljajte v skladu z navodili. Ena tableta zadostuje za približno 120 ur uporabe.  

Go to Top