• Cvetlični med 450 g

  7,00  cena z DDV
  Čisti cvetlični med imamo radi prav vsi. Odličen je sam po sebi ali kot dodatek različnim napitkom in sladicam. Za vse tiste, ki ljubijo njegovo moč in poznajo njegove zdravilne učinke. Klasičen kozarec za vsakdanjo rabo.
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 30 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 33
  Čajne svečke iz pravega čebeljega voska so odlično nadomestilo običajnih čajnih sveč. Razlika je v  prijetnem vonju po naravnem čebeljem vosku in močnejšem plamenu, ki naredi sproščujoče čarobno vzdušje.          
 • Diamant - ekstravagantna oblika. Darilo za ljudi s posebnim okusom.
 • Obloga s čebeljim voskom

  9,90  cena z DDV
  Oblogo tvori tanka celulozna plast, prepojena s čebeljim voskom, ki vsebuje številne aktivne učinkovine in čebeljo kozmično energijo. Vosku so lahko dodana tudi različna eterična olja (glede na namen uporabe).
 • Kaj je APIT? Znani inovator Vili Poznik in čebelar apiterapevt Karl Vogrinčič sta združila moči in s posebno metodo povezala delovanje apiterapije z novimi znanji informacijskih tehnologij. Izdelala sta nalepko, ki sta jo poimenovala APIT. Nalepka s podobo čebele nosi v sebi informacije čebeljega strupa in vse ostalo, kar nam čebela dobrega nudi (matični mleček, propolis, mumijo ...), njena »podporna« nalepka pa še številne druge pozitivne informacije, ki so namenjene dobremu počutju. Nalepka s čebelo deluje kot čebelji strup, je pa njena uporaba povsem varna. Dotik s kožo ter prehajanje informacij čebeljega strupa (in vseh prej naštetih) v telo ne povzroča bolečin, oteklin, povsem je izključen anafilaktični šok, ki ga lahko povzroči pik čebele pri ljudeh z alergijo. Dosedanja raziskovanja potrjujejo zmanjšanje bolečin in boljše počutje. Pozitiven učinek je pri boleči hrbtenici, bolečinah v sklepih, bolečem veznem tkivu, udarninah, glavobolu, zobobolu, bolečih menstruacijah ...
 • Steklenička je v obliki prisrčne smrečice, ki je še posebej primerna za darilo v hladnih, prazničnih dneh. Vsebina stekleničke bo zagotovo ogrela prav vsakogar, ki jo bo poskusil.
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica IMG_2121 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica IMG_2116
  Dva meda različnih okusov in mini steklenička, pakirana v ročno pleteno košarico - lepo, domačno ... Izdelek združuje slovensko čebelarsko in domačo pletarsko obrt.    
 • Medu smo primešali črno čokolado in naredili odličen kulinarični izdelek, nad katerim bodo navdušeni predvsem ljubitelji čokolade in seveda naši najmlajši. Primeren je za vse otroke, ki zavračajo klasičen med, saj ga tako zaužijejo "skritega" za čokoladnim okusom. Zmagovalna kombinacija za sladokusce: palačinke s čokoladno-medenim namazom. Zdravo in slastno!  
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 55 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 57
  Ta mini darila so primerna za vsak žep in za vsako priložnost. Izvirno darilo za nežnejši spol, nagajivo za moške. Bodite domišljavi in igrivi, kot te male stekleničke. Izbirate lahko med več različnimi obikami. Mala pozornost - veliko veselja!
 • Čebelji vosek – 400 g

  10,00  cena z DDV
  Naravni čebelji vosek smo ulili v kalup in ga namenili vsem, ki ga potrebujejo za izdelavo sveč, krem, pisanic ali za mazanje pekača ...          
 • Out of stock
  Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 18 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 47
  Steklenička v obliki naše prelepe države - Slovenije. Odlično darilo, ki ga lahko podarite svojim znancem, prijateljem ali pa poslovnim partnerjem iz tujine in jim tako pokažete, da je Slovenija resnično edinstvena. Za hitro in brezkrbno obdaritev je položena v leseno slamo in odeta v lepo kartonsko embalažo.  
 • Out of stock
  Steklenička v obliki naše prelepe države - Slovenije. Odlično darilo, ki ga lahko podarite svojim znancem, prijateljem ali pa poslovnim partnerjem iz tujine in jim tako pokažete, da je Slovenija resnično edinstvena.  

Go to Top