• Out of stock

  Obloga s čebeljim voskom

  8,90  cena z DDV
  Oblogo tvori tanka celulozna plast, prepojena s čebeljim voskom, ki vsebuje številne aktivne učinkovine in čebeljo kozmično energijo. Vosku so lahko dodana tudi različna eterična olja (glede na namen uporabe).
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 30 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 33
  Čajne svečke iz pravega čebeljega voska so odlično nadomestilo običajnih čajnih sveč. Razlika je v  prijetnem vonju po naravnem čebeljem vosku in močnejšem plamenu, ki naredi sproščujoče čarobno vzdušje.          
 • Čebelji vosek – 400 g

  9,00  cena z DDV
  Naravni čebelji vosek smo ulili v kalup in ga namenili vsem, ki ga potrebujejo za izdelavo sveč, krem, pisanic ali za mazanje pekača ...          
 • Čokoladno-medeni liker 0,5 l

  10,00  cena z DDV
  Nekaj novega - drugačnega - v naši ponudbi. Izdelali smo čokoladno-medeni liker, ki vas s svojim okusom razvaja. Prav zaradi kombinacije čokoladnega in medenega okusa bo prav gotovo všeč tudi tistim, k sicer niso ljubitelji likerjev ali alkohola. Z njim lahko razveselimo obiske ali si ga privoščimo sami oziroma v dvoje. Ženske ga preprosto obožujejo! S svojo čarobno močjo se bo še posebej izkazal v prazničnih dneh.  
 • Akacijev med 900 g

  13,00  cena z DDV
  Značilna lastnost akacijevega medu je, da je nežnega sladkega okusa. Odličen je sam po sebi ali kot dodatek različnim napitkom in sladicam. Primeren je tudi za tiste, ki niste največji ljubitelji medu, saj vas bo s svojim nežno-lahkim sladkim okusom spremenil v prave medene gurmane. Klasičen kozarec za vsakdanjo rabo.
 • Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 55 Med in žganje, med z dodatki, darilni seti v lični embalaži fermedica 57
  Ta mini darila so primerna za vsak žep in za vsako priložnost. Izvirno darilo za nežnejši spol, nagajivo za moške. Bodite domišljavi in igrivi, kot te male stekleničke. Izbirate lahko med več različnimi obikami. Mala pozornost - veliko veselja!
 • Steklenička v obliki prisrčnega pujska z 0,1 l odlične medice. V nekaterih kulturah pujski predstavljajo srečo, poštenost, bogastvo ter splošno blaginjo, prav tako pa so znak poštenih, potrpežljivih in radodarnih ljudi, zato je ta izdelek odlična izbira, če želite v svoje življenje prinesti srečo.
 • Med in žganje – 0,5 l

  13,00  cena z DDV
  Steklenica nižje elegantne oblike je odlična za ljudi s prefinjenim okusom. Vsebina z vrhunskim okusom nadgradi elegantno steklenico v popolno darilo.
 • Medu smo primešali črno čokolado in naredili odličen kulinarični izdelek, nad katerim bodo navdušeni predvsem ljubitelji čokolade in seveda naši najmlajši. Primeren je za vse otroke, ki zavračajo klasičen med, saj ga tako zaužijejo "skritega" za čokoladnim okusom. Zmagovalna kombinacija za sladokusce: palačinke s čokoladno-medenim namazom. Zdravo in slastno!  
 • Darilo, primerno za vsakega ljubitelja pikantne hrane in napitkov. Mešanica sladke medice z dodatkom čilija prinaša prav poseben okus, ki je postal velik prodajni hit.
 • Edinstvena steklenica v obliki golega ženskega telesa. Lola je odlično darilo za tistega prijatelja, ki se rad smeje in zabava, iz njegovih ust pa pogosto pridejo komentarji, ki se nanašajo na ženske in z njimi povezane stvari. Ko bo v dar prejel to steklenico, se bodo njegove oči zagotovo zasvetile.
 • Mandlji znižujejo raven holesterola in izboljšajo prebavo. Z medom so nepremagljiva kombinacija za zdravo kožo in zdravje nasploh. Imejte se radi, privoščite si ju!

Go to Top