• Čebelji vosek – 400 g

  12,00  cena z DDV
  Naravni čebelji vosek smo ulili v kalup in ga namenili vsem, ki ga potrebujejo za izdelavo sveč, krem, pisanic ali za mazanje pekača ...          
 • Nimate ideje kaj bi podarili vašim najdražjim? Razveselite jih z darilnim bonom, katerega se lahko koristi na vse naše izdelke. Prepričani smo, da bo prav vsak našel nekaj zase.
 • Panjske končnice

  15,00  cena z DDV
  Panjska končnica je ime, ki se uporablja za poslikano deščico, ki je krasila prednjo stran panjev kranjičev. Pojavile so se sredi 18. stoletja predvsem v slovenskem alpskem prostoru; njihova uporaba se je najbolj razširila v drugi polovici 19. stoletja. Motivi, ki so jih slikali preprosti ljudje, so iz vsakodnevnega življenja, vere, vraž, zgodb ... Znanih je več kot 600 različnih motivov, od katerih je približno polovica nabožnih. V zadnjem obdobju so poslikane panjske končnice priljubljene med zbiratelji in poustvarjalci (domača obrt, spominki ...). Največja zbirka panjskih končnic se nahaja v Čebelarskem muzeju v Radovljici.  
 • Črni čokoladi smo primešali kostanjev med in dobili "zdravo" čokolado. Grenkoba črne čokolade v kombinaciji kostanjevega medu je prava harmonija okusa, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. To enostavno morate poskusiti!  

Go to Top