O nas

V družini Ferle se že tretjo generacijo ukvarjamo s čebelarstvom. Leta 1991 sem posel prevzel David Ferle in ga iz čebelarskega hobija spremenil v profesionalno dejavnost. Pod blagovno znamko FerMedica sem začel tržiti medene izdelke.
Zaradi svoje izjemne kvalitete in odličnega odziva kupcev je postal glavni izdelek v našem podjetju mešanica medu in žganja – medeni liker. Izdelke smo začeli polniti v lično embalažo in tako zapluli v svet daril. Leta 1996 smo skupaj s podjetjem Valkarton celo dobili nagrado za najboljšo embalažo Slovenije.
Pri nas boste našli bogato zakladnico daril iz domačega medu in čebeljih izdelkov, ki jih nadgradimo z ekskluzivnimi izdelki domače in umetnostne obrti.

Tako v družinskem podjetju FerMedica že skoraj 30 let z izvirnimi darili osvajamo in razveseljujemo srca poslovnih partnerjev, kupcev, cenjenih gostov, prijateljev ter sorodnikov naših zvestih strank. Naši izdelki so primerni za poslovna darila poslovnim partnerjem ali za osebna darila (prijateljem za rojstni dan, obletnico, novo leto, poroko …).

Novost v podjetju FerMedica: Izobraževali smo se na področju apiterapije. Usvojili smo nova znanja. Zato vam bomo lahko že v kratkem ponudili paleto izdelkov, v katerih se kaže zdravilna moč čebel in narave.

Naša vizija: Želimo (postati in) ostati vrhunski ponudnik čebeljih proizvodov v Sloveniji, Evropi in ZDA pod blagovno znamko FerMedica.

Poslanstvo FerMedice je zadovoljevanje potreb in zadovoljstvo najzahtevnejših strank.

Naše vrednote so: zanesljivost, strokovnost, kakovost, prilagodljivost.

Naš slogan: FerMedica – razlog več za dobro voljo.

fermedica med in med z dodatki NakupIcon

VARNO NAKUPOVANJE

Možen nakup s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard) , Paypal.

fermedica med in med z dodatki ZadvlIcon

ZAGOTAVLJAMO ZADOVOLJSTVO

Z vami že skoraj 30 let.

fermedica med in med z dodatki LokacijaIcon

LOKACIJE

Naše izdelke lahko kupite na več lokacijah po Sloveniji.

fermedica med in med z dodatki DostavaIcon

HITRA DOSTAVA

2-3 delovne dni.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o projektu