Poročna darila

Prijatelji, sorodniki in ostali (ki so vaju obdarovali/pomagali organizirati vajin dan) si poleg lepe besede »hvala« zaslužijo tudi darilce – zahvalo.

Za vaju imamo ugodno in univerzalno rešitev. Ponujamo izdelke, ki so izvirna in uporabna zahvala. Z medenimi izdelki, opremljenimi z vajinima imenoma, osebnim sporočilom bosta preprosto povedano – navdušila. Osebni pristop – dogovorimo se za termin, ko se posvetimo samo vam, vam v našem razstavnem salonu predstavimo izdelke in skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas. Darilca vam potiskamo po vaši želji: fotografije, sporočilo …

100 % garancija na zadovoljstvo. Če vas karkoli zmoti ali ni vse tako, kot smo se dogovorili, nam lahko izdelke preprosto vrnete, mi pa vam vrnemo denar.

Zakaj podariti medene izdelke?

Medeni izdelki v lični embalaži so lepo darilo, saj predstavljajo naravo, zdravje in slovensko tradicijo.

Pri nas smo združili pregovorno pridnost čebel s tradicionalnimi domačimi recepti in izkušnjami starih čebelarjev. Iz medu, ki je doma v teh naših prelepih krajih, že desetletja pripravljamo slastne in zdrave izdelke, v katerih se skriva življenjska moč narave.

Izdelke polnimo in shranjujemo v lično embalažo, ki razveseli tudi najbolj zahtevne kupce. Seveda vsako darilo z veseljem dopolnimo po vaših željah.

Kaj Vam nudimo?

Med in žganje = medeni liker. Mešanica naravnega žganja in medu je primerna tako za zdravje kot za slavje. V mrazu prijetno ogreje, v dobri družbi pa nasmeje. Polnjen v domačne steklenice, odete v elegantno embalažo, je primeren za zahvalno darilo.

Med vseh vrst je predvsem hranilo in sladilo, poleg tega pa varuje in ohranja zdravje, saj povečuje odpornost organizma. Suho sadje mu doda čarobno moč in je prava poslastica. V ročno izdelanih glinastih vrčkih ga z veseljem podarite prijateljem, ki bodo cenili vaše dejanje.

Sveče iz čebeljega voska so unikatni izdelki, ki se lahko pohvalijo s certifikatom domače in umetne obrti. Primerne so za vsak dan in za svečane priložnosti.

Dotisk imen/zahvale. Možnosti je veliko: peskanje, ročno ali lasersko graviranje na steklenico, tisk na embalažo ali pa preprosta obešanka na izdelku. Preden se dokončno odločite, vam brezplačno izdelamo vzorce po vaši želji.

Zavedamo se, da mora biti za vajin dan vse popolno.

FerMedica bo praznovala že 30. obletnico svojega delovanja. V treh desetletjih smo pri izdelavi kvalitetnih medenih izdelkov postavili nove standarde na področju obdarovanja.

Oglasite se nam in se prepričajte sami. Veseli vas bomo!

David Ferle

fermedica med in med z dodatki NakupIcon

VARNO NAKUPOVANJE

Možen nakup s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard) , Paypal.

fermedica med in med z dodatki ZadvlIcon

ZAGOTAVLJAMO ZADOVOLJSTVO

Z vami že skoraj 30 let.

fermedica med in med z dodatki LokacijaIcon

LOKACIJE

Naše izdelke lahko kupite na več lokacijah po Sloveniji.

fermedica med in med z dodatki DostavaIcon

HITRA DOSTAVA

2-3 delovne dni.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o projektu