Dodatna ponudba

Ko dobimo darilo, nam nehote zaigra srce in nekje v sebi začutimo zadovoljstvo, da je na tem svetu nekdo, ki mu nekaj pomenimo.

Da obdarovancu sedemo še globje v srce, je dobro opozoriti še z dodatno označbo, ali pa izdelek spremeniti v medeno voščilnico. Po vaših željah lahko izdelamo:

  • Dodatne listke, na katere natisnemo logotip oz. besedilo po želji in jih privežemo na steklenice ali prilepimo na kartonsko embalažo. Naredimo jih hitro in poceni.
  • Ročno graviranje – z diamantnim svedrom in spretnimi rokami naše graverke Julije bodo v steklu za vedno nastali zapisi po vaši želji. Tako bodo vaša darila res unikatna.
  • Lasersko graviranje – Računalnik vodi laser po steklu, lesu ipd., kjer pusti trajen zapis. Primerno je za večje količine zelo zahtevnih logotipov.
  • Peskanje – Pod visokim pritiskom pesek udarja ob steklenico in na delu, kjer steklo ni zaščiteno z modelom, pusti sledove. Zaščiteni del pa ostane viden kot napis. Gre za poseben dvodimenzionalen učinek.
  • Keramični pečat – Logotip ali napis odtisnemo v glino. Tako izdelan pečat nalepimo na steklenico. Odlična kombinacija keramika – steklo.
  • Tisk – Tako sito za ravne površine kot tampa za malo zaobljene sta možnosti, ki lahko s pravim izborom barv lepo dopolnita steklenico oz. izdelek. Trajen odtis za trajni spomin.
fermedica med in med z dodatki NakupIcon

VARNO NAKUPOVANJE

Možen nakup s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard) , Paypal.

fermedica med in med z dodatki ZadvlIcon

ZAGOTAVLJAMO ZADOVOLJSTVO

Z vami že skoraj 30 let.

fermedica med in med z dodatki LokacijaIcon

LOKACIJE

Naše izdelke lahko kupite na več lokacijah po Sloveniji.

fermedica med in med z dodatki DostavaIcon

HITRA DOSTAVA

2-3 delovne dni.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o projektu