Dodatna ponudba

Ko dobimo darilo, nam nehote zaigra srce in nekje v sebi začutimo zadovoljstvo, da je na tem svetu nekdo, ki mu nekaj pomenimo.

Da obdarovancu sedemo še globje v srce, je dobro opozoriti še z dodatno označbo, ali pa izdelek spremeniti v medeno voščilnico. Po vaših željah lahko izdelamo:

  • Dodatne listke, na katere natisnemo logotip oz. besedilo po želji in jih privežemo na steklenice ali prilepimo na kartonsko embalažo. Naredimo jih hitro in poceni.
  • Ročno graviranje – z diamantnim svedrom in spretnimi rokami naše graverke Julije bodo v steklu za vedno nastali zapisi po vaši želji. Tako bodo vaša darila res unikatna.
  • Lasersko graviranje – Računalnik vodi laser po steklu, lesu ipd., kjer pusti trajen zapis. Primerno je za večje količine zelo zahtevnih logotipov.
  • Peskanje – Pod visokim pritiskom pesek udarja ob steklenico in na delu, kjer steklo ni zaščiteno z modelom, pusti sledove. Zaščiteni del pa ostane viden kot napis. Gre za poseben dvodimenzionalen učinek.
  • Keramični pečat – Logotip ali napis odtisnemo v glino. Tako izdelan pečat nalepimo na steklenico. Odlična kombinacija keramika – steklo.
  • Tisk – Tako sito za ravne površine kot tampa za malo zaobljene sta možnosti, ki lahko s pravim izborom barv lepo dopolnita steklenico oz. izdelek. Trajen odtis za trajni spomin.
fermedica med in med z dodatki NakupIcon

VARNO NAKUPOVANJE

Možen nakup s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard) , Paypal.

fermedica med in med z dodatki ZadvlIcon

ZAGOTAVLJAMO ZADOVOLJSTVO

Z vami že skoraj 30 let.

fermedica med in med z dodatki LokacijaIcon

LOKACIJE

Naše izdelke lahko kupite na več lokacijah po Sloveniji.

fermedica med in med z dodatki DostavaIcon

HITRA DOSTAVA

2 delovna dneva.