Medeni recept za osvajanje z darili v 6 korakih:

 1. Podarite življenjsko moč narave, eliksir zdravja in dragoceno slovensko tradicijo.
  Poslovna darila in darila za osebne dogodke združujejo pregovorno pridnost čebel s tradicionalnimi domačimi recepti in izkušnjami starih čebelarjev. Iz medu, ki je doma v naših prelepih krajih, boste podarili slastne in zdrave medene izdelke, v katerih se skriva življenjska moč narave. Dragocenost zdravja in narave je poudarjena z ekskluzivnostjo izdelkov slovenske domače in umetnostne obrti.
 2. Dotaknite se vrednot vaših obdarovancev. Podarite jim zdravje, odnos do narave, zaupanje.
  Poslovna ali osebna darila iz medu bodo za vaše obdarovance „zadetek v polno“. Z njimi boste izkazali skrb za njihovo zdravje in pozornost do narave. V obdarovancu, ki prisega na slovensko tradicijo, boste utrdili medsebojno zaupanje. Cenjenega gosta iz tujine pa boste navdušili z značilnostmi slovenske dežele, ki jih pričara okus slovenskega medu in ekskluzivnost izdelkov slovenske domače in umetnostne obrti.
 3. Osebna in poslovna darila, s katerimi boste posredovali sporočila brez besed.Poslovna in osebna darila, ki sporočajo zdravje, naravo in zaupanje, polepšamo in nadgradimo z lično in edinstveno darilno embalažo, ki razveseli tudi najbolj zahtevne obdarovance. Z veseljem jo dopolnimo in prilagodimo po vaših željah.
 4. Dodajte darilom osebno noto in sezite globlje v srca vaših obdarovancev.
  Poglejte si našo dodatno ponudbo.
 5. Izberite poslovna ali osebna darila glede na priložnost.
  Pripravili smo vam ideje za darila za vse priložnosti (poslovna darila).
  Vaši najbližji, prijatelji, sorodniki in znanci se bodo veselili skupaj z vami, ko jim boste ob posebnih priložnostih in dogodkih izkazali prijazno in toplo pozornost skozi edinstvena medena osebna darila.
 6. 30-letna garancija kakovosti gradi temelj zaupanja naših strank.
  Ker si želimo, da bi bili z darilom zadovoljni in vaš obdarovanec vesel vaše pozornosti, nam izdelek v primeru, da bi vas karkoli zmotilo, vrnite, mi pa vam povrnemo ves denar razen poštnine.
fermedica med in med z dodatki NakupIcon

VARNO NAKUPOVANJE

Možen nakup s kreditnimi karticami (Visa, Mastercard) , Paypal.

fermedica med in med z dodatki ZadvlIcon

ZAGOTAVLJAMO ZADOVOLJSTVO

Z vami že skoraj 30 let.

fermedica med in med z dodatki LokacijaIcon

LOKACIJE

Naše izdelke lahko kupite na več lokacijah po Sloveniji.

fermedica med in med z dodatki DostavaIcon

HITRA DOSTAVA

2-3 delovne dni.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o projektu