Mali set med in žg. 0,2 l in 2 x suho sadje 110 g

24,00  cena z DDV

Manjši set je ravno prav velik, da lahko okušate različne medene okuse. Odločite se lahko med obstoječo kombinacijo ali pa set sestavite po svojem okusu. Izbirate lahko med različnimi oblikami steklenic, kozarcev in vsebino kozarcev (več vrst medu, več vrst suhega sadja v medu – orehi in lešniki, brusnice, suho sadje, mandlji …). S kombinacijo različnih izdelkov ne morete zgrešiti idealnega darila za vaše prijatelje.

Pri naročilu nad 80€ je dostava brezplačna.
Za pomoč pri izbiri pokličite 041 776-867.
Vedno se prilagodimo vašim željam in potrebam.
Oglejte si tudi našo »Dodatno ponudbo«.

Opis

Steklenica:

Elegantna steklenica s prav posebno obliko, ki je odlično darilo za vsakogar.

Brušeno steklo poudari retro videz.

Količina: 0,2 l

Višina: 24 cm

Vsebina:  Med in žganje = medeni liker. Mešanica naravnega žganja in medu je primerna tako za zdravje kot za slavje. V mrazu prijetno ogreje, v dobri družbi pa nasmeje.

Kozaec 1:

Količina: 110 g

Višina: 9,5 cm

Vsebina: Praženi lešniki in orehi v akacijevem medu. Med vseh vrst je predvsem hranilo in sladilo, poleg tega pa varuje in ohranja zdravje, saj povečuje odpornost organizma. Hrustljavi oreščki, prepojeni z medom, so zelo slastni že sami, odlično pa se podajo k sladoledu, sadnim kupam, jogurtu …

Kozarec 2:

Količina: 110 g

Višina: 9,5 cm

Vsebina: Brusnicam pravijo tudi rdeči čudeži zdravja, saj vsebujejo vitamine A, B in C ter kalij in delujejo antioksidacijsko. V kombinaciji z medom pa so še toliko bolj okusne in zdrave. Kombinacija kiselkasto-sladkega okusa je zadetek v polno.

Kartonska embalaža je narejena iz dvoslojnega valovitega kartona, na pokrovu pa je okno iz prozorne folije. Izdelki so položeni v leseno slamo.

Dodatne informacije

Teža 1250 g
Dimenzije 27 × 18 × 9 cm

Go to Top