Velik set med in žganje 0,5 l in 2 x suho sadje 250 g

47,00  cena z DDV

Za vse, ki moramo podariti nekaj več, smo sestavili Velik set. Vsebino lahko prilagodimo oziroma dopolnimo po vaših željah. Kombinirate lahko med različnimi oblikami steklenic, kozarcev in vsebino kozarcev (več vrst medu, več vrst suhega sadja v medu – orehi in lešniki, brusnice, suho sadje, mandlji …). S kombinacijo različnih izdelkov pri obdarovanju ne morete zgrešiti.

Pri naročilu nad 80€ je dostava brezplačna.
Za pomoč pri izbiri pokličite 041 776-867.
Vedno se prilagodimo vašim željam in potrebam.
Oglejte si tudi našo »Dodatno ponudbo«.
Šifra: 168 Kategorije: , , ,

Opis

Steklenica:

Količina: 0,5 l

Višina: 22,5 cm

Vsebina: Med in žganje = medeni liker. Mešanica naravnega žganja in medu je primerna tako za zdravje kot za slavje. V mrazu prijetno ogreje, v dobri družbi pa nasmeje.

Kozaec 1:

Količina: 250 g

Višina: 9,5 cm

Vsebina: Praženi lešniki in orehi v akacijevem medu. Med vseh vrst je predvsem hranilo in sladilo, poleg tega pa varuje in ohranja zdravje, saj povečuje odpornost organizma. Hrustljavi oreščki, prepojeni z medom, so zelo slastni že sami, odlično pa se podajo k sladoledu, sadnim kupam, jogurtu …

Kozarec 2:

Količina: 250 g

Višina: 9,5 cm

Vsebina: Izbrano suho sadje – jabolka, marelice, rozine, fige v akacijevem medu. Suho sadje v njem še dodatno popestri že tako pester okus medu.

Kartonska embalaža je narejena iz dvoslojnega kartona (spodnji del), pokrov pa je iz valovitega kartona z oknom iz prozorne folije. Izdelki so položeni v leseno slamo.

Dodatne informacije

Teža 2220 g
Dimenzije 31 × 23 × 10.5 cm

Go to Top