Set panjska končnica (med 500 g, med in žganje 0,5 l)

60,00  cena z DDV

Izdelek, ki združuje naravo in zdravje ter slovensko domačo obrt.

Keramični lonček z odličnim medom in keramična steklenica z medom in žganjem – oboje pakirano v kovček s poslikavo panjske končnice: to je odlična izbira za poslovno ali osebno darilo in darilo, s katerim želite nekomu predstaviti Slovenijo in njeno kulturo.

Ne boste razočarali!

Pri naročilu nad 80€ je dostava brezplačna.
Za pomoč pri izbiri pokličite 041 776-867.
Vedno se prilagodimo vašim željam in potrebam.
Oglejte si tudi našo »Dodatno ponudbo«.

Opis

Količina:

– med 500 g

– med in žganje 0,5 l

Širina in višina kovčka:  cm

Vsebina:

– Keramični lonček (ročno izdelan na vretenu) s cvetličnim medom, ki je klasika med medi. Tako kot ostale vrste je predvsem hranilo in sladilo, poleg tega pa varuje in ohranja zdravje, saj povečuje odpornost organizma. Naravna lastnost vsakega pravega medu je, da po določenem času kristalizira (se strdi). To je dokaz, da je med res naraven. Če ga želimo povrniti v tekoče stanje, ga segrejemo. Ne smemo ga segreti na več kot 40° C, da ne izgubi hranilnih snovi, ki jih vsebuje.

– Keramična steklenica je prav tako ročno narejena na vretenu. Napolnjena je z medom in žganjem = medenim likerjem. Mešanica naravnega žganja in medu je primerna tako za zdravje kot za slavje. V mrazu prijetno ogreje, v dobri družbi pa nasmeje.

– Kovček je narejen iz lepenke s poslikavo panjske končnice in opremljen z lesenim ročajem ter lesenim zapiralom – zatičem. Izdelka sta položena v leseno volno.

Dodatne informacije

Teža 1900 g
Dimenzije 31 × 14.5 × 17 cm

Go to Top